KAAP Creative Compass
Terug naar overzicht

Dansers gezocht

02/05/2017

Voor twee voorstellingen van Dansand! 2017 (28 juni—2 juli) zoeken we enthousiaste (ervaren én onervaren) dansliefhebbers. Bezorg jezelf een onvergetelijke ervaring en werk mee aan een voorstelling! Beide projecten starten met een workshop en monden uit in een voorstelling. Trek je stoute dansschoenen aan en neem deel.

6 ACTS IN THE HONOUR OF LOVE

(#OnlyLoveIsReal)
Een boeiende bewegingsworkshop, waarin je leert luisteren naar je lichaam.

Laura Eva Meuris (B) en Pawel Dudus (PL) nodigen je uit om hun universum te ontdekken tijdens een workshop. Ze leren je 'soft skills' aan: luisteren, voelen, healing en het laten groeien & verbreden van vertrouwen staan centraal. Laura en Pawel begeleiden je in hun specifieke werkwijze. 

Tweedaagse workshop: 24 en 25 juni (De Grote Post, Oostende)
De workshops monden uit in een voorstelling, op 1 en 2 juli op het strand van Oostende.
Interesse? Overtuig ons waarom je de geknipte deelnemer bent! Stuur je motivatie naar 
dansand@kaap.be, voor 31 mei. Geen danservaring vereist.

TEST

De titel liegt er niet om: TEST is letterlijk een uitdaging. Een performance van 8 uur, die onstaat door de relatie tussen een lichaam en muziek. Danseres en choreografe Emilia Giudicelli (FR,CH) zoekt dansers die willen deelnemen aan deze performance, en die ervaring hebben met bewegingsvormen waarin het lichaam centraal staat: yoga, Martial Arts, breakdance, hedendaagse dans… Dompel je eerst onder in een driedaagse workshop met research. En sta op dag vier mee op Dansand!, tijdens een doorlopende performance in de openbare ruimte van Oostende.

De driedaagse workshop vindt plaats van 29 juni tot 1 juli, in Oostende. 
TEST zelf vindt plaats op 2 juli. 

Interesse? Overtuig ons waarom je de geknipte deelnemer bent! Stuur je motivatie naar dansand@kaap.be, voor 31 mei.